divendres, 13 de febrer del 2015

Enguany està prevista la celebració de tres eleccions: municipals al mes de maig, autonòmiques al setembre i al novembre/desembre les generals.

Per totes aquestes convocatòries s’han d’escollir els representants de l’administració, treball pel qual es percep una remuneració. Darrerament els sindicats hem recollit tot un seguit de queixes per part dels treballadors/es en el sentit que no els ha arribat la informació de la convocatòria o que el temps per fer la sol·licitud és molt curt.

Per aquest motiu CCOO ha sol·licitat, per instància, que com ja hi ha dues convocatòries amb data concreta no s’esperi a l’últim moment per fer la selecció i que, sobretot, es garanteixi el següent:

  • Que la informació de la convocatòria arribi a tothom, donant-li la màxima publicitat i difusió
  • Que el termini de presentació de sol·licituds sigui ampli per tal de facilitar al màxim la presentació de les mateixes
  • Que es doni prioritat als empleats i empleades municipals i, en el cas que hi hagi més sol·licituds que llocs a cobrir, s’estableixi una rotativitat per tal d’evitar que sempre siguin els mateixos els que ocupin els llocs ofertats


Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 15 | divendres, 13 de febrer de 2015

NOTÍCIES MÉS VISITADES