divendres, 13 de febrer del 2015

Enguany està prevista la celebració de tres eleccions: municipals al mes de maig, autonòmiques al setembre i al novembre/desembre les generals.

Darrerament s’han produït canvis en la gestió i control dels processos de baixa per Incapacitat Temporal. CCOO ha demanat a l’Ajuntament que adeqüi la circular interna a aquests canvis que afecten sobretot a la presentació dels volants de confirmació de la malaltia. CCOO interpreta que segons la normativa, el termini per a presentar el volant de baixa és de 3 dies hàbils següents a l’extensió del mateix per part del metge i no de 3 dies naturals tal i com consta ara a la circular interna de l’Ajuntament.

També hem sol·licitat que a més de poder presentar la baixa de forma presencial o per correu certificat, s’habiliti un sistema per tal que es pugui fer per internet. Aquesta és una de les demandes més reiterades per part dels treballadors/es ja que molts viuen fora de la ciutat i per la seva situació particular, absència de família, i per la malaltia que han patit, han tingut moltes dificultats per a desplaçar-se a l’empresa o a una oficina de correus. No cal dir que el fet de fer-ho per correu certificat també té un cost econòmic per al treballador o treballadora.

No creiem que hagi de ser molt difícil habilitar un sistema d’aquest tipus quan ara ja hi ha molts tràmits administratius que es poden fer per Internet i que la ciutat aposta molt per la tecnologia i les “Smart Cities”.

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 15 | divendres, 13 de febrer de 2015

NOTÍCIES MÉS VISITADES