divendres, 11 d’octubre del 2013

Tan fàcil com seria fer-ho fàcil...
Tan fàcil com seria fer-ho fàcil, però no, des de la direcció de Recursos Humans de l’Ajuntament ho volen fer ben difícil i, mira que de vegades poden ser grans professionals tot i que en els darrers temps el que estan demostrant és una gran manca de sensibilitat.

Tan fàcil com seria permetre que les treballadores i treballadors poguéssim conciliar sense entrebancs la vida laboral i familiar, sempre que no afectés al normal desenvolupament del servei i a la seva feina... situacions com poder plegar deu minuts abans i d’aquesta manera arribar a temps a recollir els fills a l’escola o entrar a temps a classe, però no.

En èpoques de retallades i dificultats econòmiques és quan més s’ha de fer evident la sensibilitat per part de l’Ajuntament en temes de personal, permetent petits canvis que serveixin per a millorar el dia a dia laboral ja que a curt termini fa que es generin bones sinergias entre les treballadores i treballadors.

En definitiva, fer la vida un xic més fàcil, però no, a la direcció de Recursos Humans els traeix el tarannà controlador i legalista i no volen cedir en res. Començo a tenir dubtes si això és signe de ser grans professionals o simplement una altra cosa...

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 08 | divendres, 11 d'octubre de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

NOTÍCIES MÉS VISITADES