dilluns, 16 de març del 2015

Mirant amb ulls de treballadors/es que hem participat en molts processos selectius, ens sorprèn molt com ha anat el procés del "Concurs públic de borsa de treball per proveir places d'auxiliar d'administració general de l'Ajuntament de Sabadell". Hi ha coses que no les entenem.

A la convocatòria es van presentar 642 instàncies, però el dia de la primera prova només eren 375 les persones que es varen presentar de les quals només 166 persones la varem superar. Quina tria més forta la primera! Les dades reals, desprès d’haver passat les diferents proves (exercici específic, exercici ofimàtic, cas pràctic molt específic i jurídic i prova de coneixements de català, és que només han quedat 65 persones actives a les llistes (només un 10% del total), de les quals 29 ja treballen actualment a l'ajuntament, i sense perdre de vista que el procés s'ha produït per generar una borsa d'auxiliars administratius/ves, no pas d’unes oposicions.

Mirant tot aquest recorregut ens preguntem: Calia fer-lo tant exigent? Calia que fos tant selectiu i eliminatori? Calia...? Recursos Humans segur que ens dirà que si. CCOO ja va qüestionar que calgués fer un nou procés selectiu de borsa de treball perquè en cap moment ens han demostrat que estigués exhaurida l’anterior borsa, es podria haver prorrogat la que ja teníem i fins i tot fer una ampliació de la mateixa, però no fer un nou procés selectiu. Si l'objectiu de RRHH era fer una borsa d'auxiliars administratius prou extensa per poder-la fer servir de cara a cobrir substitucions, amb el resultat obtingut no pensem que s'aconsegueixi l’objectiu que es buscava sinó ben al contrari, una llista molt escanyolida que ràpidament s'acabarà... i després tornem a començar. O potser no era aquesta la idea i s'ha fet per altres raons?

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 16 | dimecres, 18 de març de 2015

NOTÍCIES MÉS VISITADES