dijous, 28 de gener del 2016

Roser Enrich. Museu d'Història
-Quan temps fa que treballes a l’Ajuntament?
-Treballo a l'Ajuntament, concretament al Museu d'Història de Sabadell, des del 22 de maig del 1989, vaig participar en un concurs per cobrir una plaça de conservador de museus.

-A quins serveis has treballat durant aquest temps que estàs a l’Ajuntament?
-Sempre he treballat com a tècnica superior de museus al Museu d'Història.

-Què es el que més t’agrada de treballar a l’Ajuntament? I del teu departament?
-La feina que faig al Museu m'agrada tota, sóc llicenciada en Història i em sento afortunada en poder treballar del què vaig estudiar. El més pesat de la feina és moltes vegades la vesant administrativa i legal que també s'ha de fer per desenvolupar les nostres activitats. Sort que les responsables d'administració de l'OAMA ens ajuden i orienten molt. El Museu d'Història està integrat dins l'Organisme Autònom Local Museus Municipals i Arxiu Històric de Sabadell (OAMA).

-En que notes que ha canviat l’Ajuntament des de que vas entrar a treballar fins ara?
-Com a treballadora d'un organisme autònom al llarg dels més de 25 anys que fa que hi treballo haig de dir que a nivell social els treballadors de l'ens autònom hem anat aconseguint moltes coses, la més important i remarcable va ser quan els treballadors dels Museus Municipals i l'Arxiu Històric ens vam començar a regir pel mateix Conveni que la resta de treballadors de l'Ajuntament. I en aquests darrers anys patim les retallades i pèrdues de drets com tots els nostres altres companys de l'Ajuntament.

-Com a treballador/a de l’Ajuntament que li demanaries a la ciutat de cara als propers anys?
- Tot i que estem en uns moments difícils i que molts conciutadans tenen veritables problemes per viure dignament. Demano que els ciutadans i qui els governa no perdin de vista que la cultura és també un dret i una necessitat bàsica, que conèixer la nostra història i els testimonis materials que ens han arribat ajuda ha entendre el present.

Butlletí INFORMA. CCOO
Nº 21 | divendres, 31 de gener de 2016

NOTÍCIES MÉS VISITADES