dijous, 28 de gener del 2016

Què els canvis?
Quan vas passant pels diferents centres de treball municipals i parles amb companys i companyes de l'Ajuntament, sempre apareix un tema recurrent a la conversa: Què els canvis?

Tenim una sensació ambivalent. Per un costat veiem millores en temes de transparència i regles del joc com ha estat la convocatòria del concurs de representants municipals als Consells Escolars o el cas ben sonat de suspendre les proves de borsa de subalterns davant la possibilitat de frau. Més d’un company/a ens ha dit JA ERA HORA!!! I però per un altre costat el tema dels canvis...

Dies enrera un company d'un equipament ho definia clarament: “descafeïnats!” I afegia: aquests són els canvis que ha de fer el nou equip de govern? passant a la gent que estava de cap d'àrea a cap de secció però seguint sent càrrec de lliure designació? I el tema econòmic d’aquests i dels que han de col•locar al lloc que ocupaven aquests? Doncs es va engrandint la partida econòmica de caps i caparrons i als remers res de res. Esperem que quan s’aprovi la plantilla de 2016, prèvia negociació amb la representació sindical, això ja no sigui així. Aquests són els canvis? Aquestes són les noves maneres?

Esperem que els canvis que s’han produït no signifiquin en un futur que “ara anem a col•locar els nostres”. Una companya, d’un altre departament, em comentava: són una mica “bustistes” aquests nous, no? Esperem que no i si tenen la temptació de ser-ho doncs amb nosaltres ho tenen malament. No és suficient, perquè venint d’on venim, que tot sigui legal cal que també es pugui explicar.

Anar visitant , anar passant pels diferents llocs de treball de l'ajuntament i parlar amb molts companys/es de la casa, et serveix per anar recollint el que pensen una bona part dels treballadors i treballadores. Els hi recomanem als actuals gestors municipals!!!

Butlletí INFORMA. CCOO
Nº 21 | divendres, 31 de gener de 2016

NOTÍCIES MÉS VISITADES