divendres, 17 d’abril del 2015

A l’Ajuntament hi ha aprovades diferents ofertes públiques d’ocupació corresponents als anys 2008, 2009 i 2010. D’aquestes convocatòries ja es van executar moltes places, però en van quedar d’altres de pendents. Al llarg d’aquests anys també s’han produït canvis en la plantilla municipal com a conseqüència de les retallades que s’ha traduït en una disminució important de personal.

Per aquest motiu en les diferents Meses Generals de Negociació s’ha acordat mantenir la vigència d’aquestes convocatòries i aprovar les modificacions corresponents per tal d’adequar-les a la realitat actual de la plantilla i, al mateix temps, s’aprova una nova oferta corresponent a l’any 2015 de 8 places d’agent de Policia Municipal.

De totes aquestes ofertes públiques que estan en vigor a l’Ajuntament, només s’executaran aquest any les places d’agent de policia municipal, primer les 3 de mobilitat interadministrativa i després la resta, ja que són les places que de moment no hi ha cap impediment legal per executar-les.

Les places pendents d’executar corresponents a les ofertes públiques d’ocupació del 2008, 2009 i 2010 no s’executaran aquest any i el que es farà es treballar en una proposta de calendari d’execució de cara al 2016. Ja us anirem informant puntualment de les negociacions.

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 17 | divendres, 17 d'abril de 2015

NOTÍCIES MÉS VISITADES