dimecres, 5 de novembre del 2014

Prop de 150 instàncies. Son moltes!
Repassant els darrers quatre anys de treball sindical ens surten que com a Secció sindical hem presentat aproximadament 150 instàn-cies que podriem agrupar en temes.

El tema “estrella” ha estat, sens dubte la “reinterpretació” contínua i gairebé sempre restrictiva, per part de RRHH, dels permisos i dels complements de les baixes per IT.

Però tampoc podem oblidar d'altres temes de conveni que tam-bé han requerit la nostra constant atenció:

  1. Reclamacions sobre la gestió de les borses de treball, les convocatòries de concursos i altres relacionades amb la gestió de personal, nomenaments... detectant diverses irregularitats i sempre denunciant-les.
  2. La manca d'informació també ha estat una constant, fet que ens ha suposat una gran dificultat per exercir la tasca sindical.
  3. Salut Laboral també ha estat un altre tema important, amb queixes diverses de companys i companyes, petició d'informació en relació a treballadors/es i equipaments... Tot plegat no sempre ha tingut la resposta adequada ni en el temps ni en el contingut.

Per tant, cal dir que el dia a dia de les relacions amb l'Ajuntament mai han estat fàcils ni fluïdes i, en els darrers quatre anys tampoc han canviat ni millorat gaire.

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 13| dimecres, 6 de novembre de juny de 2014

NOTÍCIES MÉS VISITADES