dijous, 28 de febrer del 2013

El passat 6 de febrer es va celebrar la Comissió d’horaris per tal d’aprovar o no els diversos calendaris específics que hi ha a l’Ajuntament i que, per les seves característiques, es diferencien de “l’horari comú” de 7,35 a 15,25 que ja va ser aprovat el passat mes de desembre. (aquest horari té en compte la flexibilitat de 15 minuts a l’inici i al final de la jornada així com els 10 minuts d’augment de jornada diaris).

Tot i que en alguns dels calendaris hi va haver acord, d’altres estan pendents de ser rectificats pels responsables, de manera que la signatura quedarà ajornada fins que tots siguin correctes.

Destacar que un any més aquesta secció sindical no ha signat el calendari del personal subaltern adscrit al departament d’Esports pe l’incompliment de la jornada màxima diària fixada en 9 hores i que, en aquest cas, arriba fins les 14,30 hores. Ni els de Serveis Socials, del qual ja explicarem el perquè en el proper numero. Com veieu l’any 2013 ja està ben iniciat, han passat dos mesos i encara s’estan negociant els calendaris específics, aquesta és una de les reivindacions que, des de sempre, hem plantejat des de la secció sindical, caldria començar l’any amb els horaris consensuats, però sembla ser que costa fer la feina ben feta per part de RRHH. 
 
Butlletí INFORMA. CCOO 
Nº 02 | dijous, 28 de febrer de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

NOTÍCIES MÉS VISITADES