divendres, 25 de gener del 2013

Des de la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell amb aquest “Informa” volem establir un pont de comunicació i de diàleg amb tots els treballadors i treballadores del nostre Ajuntament. 

La intenció inicial es publicar un Informa” d’una manera periòdica, quinzenal o mensual encara està per decidir, però de moment el compromís ja està plantejat. El que si que sabem és que si en algun moment cal compartir alguna informació de manera urgent no esperarem quan toqui, sinó que treure’m un “Informa” extraordinari. Aquesta pot ser una bona eina per transmetre totes les informacions que ens arribem com a Secció Sindical, som conscients que difícilment podem arribar a tots els treballadors i les treballadores d’aquest Ajuntament degut a la pròpia estructura del mateix i és per això que necessitarem la vostra ajuda. 

Com puc fer-ho?
De moltes maneres i totes molt fàcils:
1. Quan t’arribi el correu de la Secció Sindical no el llencis a la paperera del outlook, sinó que te’l pots llegir quan et vagi bé.
2. Si penses que la informació que aportem és interessant fes-ne una còpia en paper i penja-ho en algun lloc visible i comú de l’oficina o del servei (al costat de la fotocopiadora, al taulell del menjador, al costat del marcador de fitxar...) on les teves companyes i companys el puguin llegir.  
3. Si penses que tens alguna informació a compartir amb nosaltres ens truques (937267249) o ens envies un correu (ss-ccoo@ajsabadell.cat).
4. I per als que us agrada llegir tota la informació en pantalla també hem elaborat la versió on-line del “Informa” (www.ajsabadell-ccoo.blogspot.com) o el codi QR.

I de moment ja està tot dit. L’únic és afirmar que aquest és el primer “Informa” de molts...
 
Butlletí INFORMA. CCOO 
Nº 01 | divendres, 25 de gener de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

NOTÍCIES MÉS VISITADES