divendres, 25 de gener del 2013

Des de la Secció Sindical i amb un parell de notes informatives ja us varem anunciar la nostra preocupació per la situació de les treballadores i treballadors d'aquests serveis. 

Per una banda teníem el tancament del Consorci del Parc Central del Vallès, amb sis treballadors i treballadores que acomiadaven perquè tots dos ajuntaments ((Barberà del Vallès i Sabadell) liquidaven el consorci. En la resolució final d'aquest tema ha resultat que dos dels treballadors han estat subrogats a l'Ajuntament de Barberà del Vallès i els altres quatre treballadors finalment els ha subrogat també l'Ajuntament de Sabadell. Per tant: tema resolt i, en aquest cas, de forma satisfactòria ja que no hi ha hagut cap pèrdua laboral per part de cap dels treballadors i treballadores afectats.

I per altre banda pel que fa al tema del Pla de Barris i Sabadell Habitatge s’ha pogut aconseguir que el projecte continuï, dels deu treballadores i treballadors que formaven part d’aquests serveis en continuen sis. Hem perdut, per tant, quatre companyes, dues que formaven part del projecte mitjançant Vimusa i les altres dues personal propi de l’ajuntament. En aquest cas si que és un cop pel col·lectiu de treballadores i treballadors d’aquesta casa. 
 
Butlletí INFORMA. CCOO 
Nº 01 | divendres, 25 de gener de 2013

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

NOTÍCIES MÉS VISITADES