dilluns, 24 de febrer del 2014

Tal i com ja us informàvem en el darrer comunicat de la secció sindical, el passat divendres 7 de febrer i posteriorment el dijous 20 del mateix mes, s’ha reprès la negociació entre l’ajuntament i la representació sindical per arribar a un acord per l’elaboració d’un nou conveni. Un conveni, que com també dèiem al comunicat, el tenim prorrogat des de ja fa dos anys.

Comença, doncs, tot una sèrie de llargues i espesses reunions (almenys altres vegades ha estat així...) amb la representació de l’ajuntament i les representacions sindicals actuals. En aquestes reunions s’haurà de fer tota una relectura del conveni vigent i és on es plantejaran i negociaran els canvis i les millores del redactat, per tancar, plegats, un nou pacte/acord de condicions. I tot aquest procés s’ha de fer en reunions quinzenals tenint com a data límit el 31 de maig de 2014. Esperem que tinguem prou temps per fer tota aquesta feina i dur-la a bon port.

Des de la nostra secció sindical el que tenim clar, com sempre,és quins són els punts indispensables, els mínims, per començar a parlar sobre un nou redactat del conveni. El que nosaltres anomenen “les línies vermelles” que no podem en cap moment traspassar. Estem parlant de: el compliment de la paga d’assistència, el compliment dels ajuts socials, la recuperació de la jornada laboral, la recuperació dels dies d’assumptes propis, la recuperació de l’horari...).

Esperem que el procés, que tot just estem engegant a iniciativa del propi ajuntament, sigui productiu i beneficiós pels interessos de totes les parts. Això si, des de la nostra secció sindical, trobem indispensable que el conjunt de treballadors i treballadores estigueu informats en tot moment de com van aquestes negociacions, per tant, us demanem una mica de paciència, i si us omplim la bústia de correus o el suro del menjador de notes informatives, penseu que és el moment de fer-ho.


Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 10 | dilluns, 24 de febrer de 2014

NOTÍCIES MÉS VISITADES