dilluns, 20 de gener del 2014

font: isabadell.cat
Aquest Nadal vam tenir una gran alegria. Per fi es va abonar la part meritada de la paga extra de l'any 2012. Quina bona pensada que va tenir l'Ajuntament. Quina bona idea de donar-nos uns diners que ja eren nostres, des de feia temps. Uns diners ja meritats i que d’altres administracions, i administracions molt properes a la nostra, ja havien retornat i a més per voluntat pròpia, sense cap tipus de lluita sindical, ni de reclamació dels propis treballadors i treballadores municipals.

I s’ha de dir tal i com és i ens hem de felicitar perquè com a treballadores i treballadors hem sortit al carrer, ens hem manifestat a la porta del nostre lloc de treball, a la plaça de davant de l'Ajuntament, o assistit al ple, amb una samarreta negra, reclamant que ens tornessin uns diners que eren nostres.

Però la lluita no s'ha acabat, la lluita continua i més ferma que mai, encara queden moltes coses per reclamar. Com a secció sindical vam interposar un contenciós reclamant l'abonament del FAS i de la paga d’assistència de l'any 2012, que pensem fer extensible per l’any 2013. Estem parlant d’uns aproximadament 2000 euros lineals per a cada treballador i treballadora d’aquest Ajuntament. Per tant, no guardeu al calaix la samarreta negra ni les ganes de sortir al carrer i de manifestar uns drets i de reclamar uns diners que ens pertoquen i que, de cap manera, es justifica que ens els treguin, i menys aprofitant una situació de retallades que ha estat sobrevinguda.

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 09 | dilluns, 20 de gener de 2014

NOTÍCIES MÉS VISITADES