divendres, 23 de gener del 2015

Un cop passades les eleccions sindicals és el moment de fer front comú amb la resta de forces sindicals de l’ajuntament en la defensa del nostre conveni i per anar recuperant, a través de la negociació i la mobilització si fos el cas, drets perduts. Des de la secció sindical pensem que ha de ser aquest el missatge que hem de transmetre i l’objectiu que hem de treballar en els propers mesos.

Estem a l’inici d’un any, el 2015, que es preveu a nivell polític i social prou mogut i alterat, amb un mínim de tres consultes polítiques: amb unes eleccions municipals a tocar (al mes de maig) que és la que ens afectaria de manera més propera, unes autonòmiques i unes generals.

La feina no s’ha acabat i no podem pensar que tenint un conveni signat ja està tot fet. Cal estar atents als canvis que es poden produir a nivell polític i que la ciutadania demanda. Hem d’estar a l’alçada i això significa que les nostres reivindicacions com a treballadors/es públics també han d’estar presents en els canvis polítics que es produeixin. No podem permetre més retallades, cal anar recuperant drets i anar millorant les nostres condicions laborals. No seria creïble un canvi sense atendre les demandes dels treballadors/es.

Per fer-ho possible cal unitat en la representació sindical i els resultats seran positius. Només cal que veiem la darrera negociació de conveni on tots teníem clar que el nostre objectiu era no perdre més drets i anar recuperant, no han estat possible tots, una part dels que ens havien pres.

Les eleccions sindicals, independentment dels resultats obtinguts, són un vot de confiança a tota la representació sindical feta pel conjunt dels treballadors/es municipals. Un 68% de participació. Cal respondre a aquesta confiança dipositada en tots nosaltres i buscar la unitat en les propostes i en l’acció sindical de tots els sindicats presents a l’Ajuntament de Sabadell.

Butlletí INFORMA. CCOO
 Nº 14 | dimecres, 21 de gener de 2015

NOTÍCIES MÉS VISITADES