dimecres, 29 de maig del 2013

Primeres reunions amb RRHH de l'Ajuntament per començar
a parlar de les aplicacions de de l'actual conveni
Com ja s’ha anat explicant amb les dues darreres notes informatives que s’han fet conjuntament amb els altres dos sindicats amb representació a l’Ajuntament de Sabadell, el passat dia 8 de maig varem tenir una primera reunió amb RRHH en la que nosaltres pensàvem que es començaria a parlar de l’aplicació de l’acord de condicions/conveni que resta vigent fins que no s’acordi, entre totes les parts, un de nou. 

Però la nostra sorpresa i el nostre cabreig arriba quan per part de RRHH no tenim cap resposta, ni cap posicionament de cara al conveni i a més, ens convoquen a una sèrie de reunions (quatre concretament) que es farien des de finals de maig i fins a la primera setmana de juliol, per negociar un nou acord de condicions sense acabar de tancar els temes pendents de l’actual.

Per part dels sindicats, varem exigir que abans d’iniciar un procés de negociació voliem escoltar a la representació política de l’ajuntament, per saber quina era la seva intenció en tot el procés. Ja que estem detectant que el criteri actual de RRHH és un criteri més aviat tècnic i no sabem quin és la intenció política de l’actual govern municipal, sempre i quan hi hagi algun criteri, ens sembla molt convenient conèixer el posicionament de l’actual equip de govern.

Així les coses ven demanar que, a les reunions previstes per negociar el nou acord de condicions/conveni, vingués a més del regidor de Recursos Humans, la Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Economia i Serveis Centrals.

En aquest moment el calendari de reunions ja està definit, i s’ha de veure quina intenció o quina voluntat tenen, encara que si hem de fer cas als darrers escrits i decrets que ens arriben de RRHH, pensem que hem d’estar atents i preparats per qualsevol intent de carregar-se tots els acords aconseguits després d’anys de negociació.

És per això que, per part d’aquesta secció sindical, tenim la voluntat d’informar d’una manera contínua als nostres afiliats i afiliades, i a la resta de treballadors i treballadores de l’Ajuntament, de com va el procés, perquè, malauradament, pensem que durant tot aquest curt procés ens caldrà organitzar-nos d’alguna manera i fer públiques i evidents les nostres peticions.


Butlletí INFORMA. CCOO
Nº 05 | dimecres, 29 de maig de 2013

NOTÍCIES MÉS VISITADES