dissabte, 18 de febrer del 2017

Gran pel·lícula de l’any 1985, segur que molts us enrecordeu d’ella. No, no ens hem tornat bojos, ni tenim cap treballador a l’ajuntament que es digui Marty McFly...

L’únic que ens agrada és el que es planteja a la pel·lícula: poder viatjar al futur per rectificar les errades del present... gran oportunitat! Però sobretot el que resulta més interessant és poder viatjar al passat per poder veure quines van ser les errades i les males decisions preses allà i que han provocat que tinguem l’actual present... sobretot per no tornar a caure en els mateixos errors.

Sí, a nosaltres ens seria útil. Però segur que a qui seria més útil és a més d’un polític actual d’aquest ajuntament. Els hi seria molt necessari poder viatjar al passat i veure quin personal estava manant en aquella època i veure com de malament va derivar l’ajuntament en aquells temps, i d’aquesta manera ara no es cauria en els mateixos errors amb el mateix personal.

No oblidar el passat és important i per qui no té aquesta memòria històrica conèixe’l també ho és, perquè sinó s’acaben repetint els mateixos errors.

Butlletí INFORMA. CCOO
Nº 23 | dilluns, 20 de febrer de 2017

NOTÍCIES MÉS VISITADES